Перелік тем рефератів з
предмету
«Організація виробництва та
обслуговування»
1. Класифікація підприємств ресторанного господарства.
2. Характеристика основних типів підприємств ресторанного господарства.
3. Приміщення підприємств ресторанного господарства.
4. Овочевий цех.
5. Рибний цех.
6. М’ясний цех.
7. Організація технологічного процесу обробки м’яса і виробництва
напівфабрикатів.
8. Гарячий цех.
9. Організація роботи супового відділення.
10. Організація роботи соусного відділення.
11. Історія виникнення столового посуду.
12. Види столового посуду.
13. Історія виникнення столових приборів.
14. Столові прибори.
15. Характеристика приміщень для відвідувачів.
16. Інтер’єри залів.
17. Меблі та обладнання залів.
18. Організація роботи роздавальні.
19. Організація роботи м’ясо-рибного цеху.
20. М’ясо-рибний цех.
21. Види меню.
22. Порядок
запису страв у меню.
23. Столова білизна.
24. Способи складання серветок.
25. Обслуговування споживачів.
26. Приймання і оформлення замовлення.
27. Сервіровка столу.
28. Характеристика прийомів.
29. Ділові прийоми.
30. Етикет прийому їжі.
31. Правила поведінки за столом.
32. Особливості обслуговування за типом “шведський стіл”
33. Особливості обслуговування банкетів.
34. Банкет за
столом з повним і частковим обслуговуванням офіціантами.
35. Банкет за столом з повним і частковим обслуговуванням
офіціантами.
36. Банкет-фуршет,
37. Банкет-коктейль.
38. Банкет-чай.
39. Весільний банкет.
40 Обслуговування банкетів.
Немає коментарів:
Дописати коментар