Ірина Назаренко

вівторок, 24 січня 2017 р.

Технологічна карта (шаблон)

›
Технологічна карта приготування СТРАВИ Рецептура № Збірник рецептур страв і кулінарних виробів,  1998 Продукти 1...
2 коментарі:

Організація обслуговування відвідувачів у залі

›
ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У ЗАЛІ Обслуговування в ресторані складається з таких елементів: 1.      зустріч і розміщення відвідувачів...

БЕНКЕТИ

›
Бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами Бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами частіше проводиться як офіцій...
›
Головна сторінка
Переглянути веб-версію

Про мене

Моє фото
блог Назаренко Ірини
ДНЗ "Мелітопольський торгово-професійний ліцей", викладач
Дивитися мій повний профіль
На платформі Blogger.