Рис. План
гарячого цеху
1 – плита електрична ПЕСМ-4Ш; 2 –
сковорода електрична СЕСМ-0,5; 3 – шафа жарова електрична; 4 – фритюрниця ФЕСМ-20;
5 – плита електрична; 6 – вставка до теплового обладнання; 7 – марміт електричний
МСЕСМ-50 для соусів; 8 – стіл виробничий СВ-1470; 9 – універсальний привід
ПГ-0,6; 10 – стіл для встановлення засобів
малої механізації; 11 – стіл охолоджений СОЕСМ-2; 12 – піч шашлична; 13 – стіллаж
передвижний; 14 – котел харчоварильний КХЕ-100; 15 – електрокип’ятильник КРНЕ-100Б;
16 – котел харчоварильний КХЕСМ-60; 17 – ванна передвижна ВПГСМ для промивання
гарнірів; 18 – шафа холодильна ШХ-0,4М; 19 – прилавок-марміт для перших страв;
20 – стійка роздавальна електрична СРТЕСМ; 21 – стійка роздавальна СРСМ; 22 –
стіл з вмонтованою мийною ванною СМВСМ; 23 – раковина.

Немає коментарів:
Дописати коментар